Jäsenyys ja ratamaksut

Himangan Moottorikerho ry. ei ole Suomen moottoriliiton jäsen, joten kilpaileminen moottoriliiton alaisissa kilpailuissa Himangan Mooottorikerhon jäsenenä ei ole mahdollista.

Jäseneksi voi liittyä milloin tahansa maksamalla jäsenmaksun 5 euroa tai kausimaksun (kausimaksu sisältää jäsenmaksun) annettujen ohjeiden mukaisesti. Liittymismaksua ei ole.

Kausimaksu vuodeksi on crossipyörillä 80 euroa/henkilö. Sisältää myös jäsenmaksun.

Niiltä jotka eivät ole maksaneet kausimaksua peritään 8 euron ratamaksu/ajokerta.

65 cc ja pienemmät pyörät, ei ratamaksua.

Mönkijöillä ajaminen on kielletty kesällä. talvella saa ajaa.

Ratamaksu pitää käydä maksamassa Himangan K-Marketissa ennen ajoa, samalla voi täydentää ajoevästä. Jätä saamasi kuitti varikolla näkyvään paikkaan esim. auton ikkunalle ja esitä se pyydettäessä radalla.

Rata- tai kausimaksu pitää olla maksettuna ennen radalle saapumista.  Voi maksaa ratamaksun myös tilille, tulosta kuitti tositteeksi. Maksamatta jättäminen on peruste radalta poistamiseen tai radalla perittynä kertamaksu on kaksin kertainen.

Kausimaksun maksaminen:

1. Maksun saajaksi merkitään Himangan moottorikerho ry.

2. Maksetaan tilille FI68 5051 0620 0198 25

3. Kirjoita viesti kohtaan nimesi ja yhteystietosi (puhelin ja sähköposti)

Mitä on motocross?

Motocross on yleismaailmallisesti tarkastellen toiseksi suosituin moottoripyöräilyn kilpaurheilumuoto. Lajia harrastetaan maapallon jokaisessa kolkassa. Kilpailutoiminta motocrossissa on laajaa. Jopa alle 12 vuotiaat ajajan alut käyvät omia kisojaan 50-85 kuutioisilla laitteilla. Lajin harrastajat aina eläkepäiviään viettäviin ”papparaisiin” asti ratkovat keskinäisen paremmuutensa enemmän tai vähemmän totisena ympäri Telluksen. Toisille ajaminen on muodostunut ammatiksi.